Knihobot

Christian Teubner

    Christian Teubner
    Pečení : 100 nejlepších receptů z celého světa
    Pečeme s potěšením
    Maso a zvěřina
    Speciality z celého světa, 500 receptů ze 64 zemí
    Vaříme s potěšením
    Food. Bible šéfkuchaře
    • Tato bohatě ilustrovaná publikace nabízí celou škálu potravin a potravinářských výrobků od A do Z uspořádaných do přehledných skupin. Poskytuje zoologické a botanické informace, přináší nejrůznější zajímavosti o jednotlivých potravinách a dává také různé rady a tipy k jejich využití v kuchyni. (všechno ze světa potravin : [bible šéfkuchaře)

      Food. Bible šéfkuchaře
    • Vaříme s potěšením

      • 232 stránek
      • 9 hodin čtení
      4,8(5)Ohodnotit

      V kuchařské knize najdete oblíbené standardní recepty z mezinárodní i regionální kuchyně, návody na zpracování základních potravin, návody na využití celozrnných produktů, bylin, exotických plodů a na netradiční úpravu zeleniny.Jako přílohy k receptům doporučuje čerstvé produkty.Na začátku knihy najdete nejdůležitější recepty na omáčky, přípravu rýže, masových knedlíčků, příloh z brambor a speciálních doplňků,které vám doporučuje jako nevhodnější kombinaci, také tabulka, která pomáhá při orientaci v různých druzích koření.Poslední stránky vás dovedou až ke kuchařskému mistrovství.Můžete si vybrat z množství návodů na sestavu menu pro nejrůznější příležitost.

      Vaříme s potěšením
    • 500 nejlepších receptů z celého světa na barevných fotografiích. Nejoblíbenější a nejzajímavější recepty ze 64 zemí za spolupráce expertů. Úvod - Kulinářská cesta kolem světa.

      Speciality z celého světa, 500 receptů ze 64 zemí
    • Maso a zvěřina

      • 320 stránek
      • 12 hodin čtení
      4,0(3)Ohodnotit

      V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.

      Maso a zvěřina
    • Sýry: Velká encyklopedie

      Kniha pro dokonalý požitek ze sýra s velkým barevným obrazovým lexikonem

      • 256 stránek
      • 9 hodin čtení

      Velká obrazová encyklopedie sýrů s lexikonem sýrů a řadou mezinárodních receptů.

      Sýry: Velká encyklopedie