Vitamíny a prevence
- 250 stránek
- 9 hodin čtení
Příručka k dosažení dlouhověkosti a svěžesti pomocí vitamínů a minerálních látek
Příručka k dosažení dlouhověkosti a svěžesti pomocí vitamínů a minerálních látek
Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám.
Kniha věnovaná především vývoji koně a vzájemných vztahů mezi koňmi a lidmi. Ve stručnosti popisuje anatomii a fyziologii koní, obsahuje velmi pěkně zpracovaný popis exteriéru koní (např. srovnání končetin koně a člověka). Stručné kapitoly jsou věnovány rovněž péči o koně, ustájení, sportu. Úroveň fotografií a doprovodných kreseb je velice dobrá. Kniha je vhodná pro první seznámení s koňmi, jejich historií a chovem, nikoli pro výuku jízdy.... celý text
Kuchařka obsahuje recepty na tolik oblíbenou zvěřinu, recepty na ryby a mořské živočichy.