Kniha věnovaná především vývoji koně a vzájemných vztahů mezi koňmi a lidmi. Ve stručnosti popisuje anatomii a fyziologii koní, obsahuje velmi pěkně zpracovaný popis exteriéru koní (např. srovnání končetin koně a člověka). Stručné kapitoly jsou věnovány rovněž péči o koně, ustájení, sportu. Úroveň fotografií a doprovodných kreseb je velice dobrá. Kniha je vhodná pro první seznámení s koňmi, jejich historií a chovem, nikoli pro výuku jízdy.... celý text
Jiří Jabulka Pořadí knih
![Kuchařka. [Sv.] 6, Zvěřina, ryby, mořští živočichové](https://rezised-images.knhbt.cz/1920x1920/59741136.jpg)



![Kuchařka. [Sv.] 4, Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů](https://rezised-images.knhbt.cz/1920x1920/60947328.jpg)

- 1995
- 1993
Vitamíny a prevence
- 250 stránek
- 9 hodin čtení
Příručka k dosažení dlouhověkosti a svěžesti pomocí vitamínů a minerálních látek
- 1993
Kuchařka. Moučníky, dezerty a saláty z ovoce
- 146 stránek
- 6 hodin čtení
- 1993
Kuchařka. [Sv.] 6, Zvěřina, ryby, mořští živočichové
- 138 stránek
- 5 hodin čtení
Kuchařka obsahuje recepty na tolik oblíbenou zvěřinu, recepty na ryby a mořské živočichy.
- 1993
Kuchařka. [Sv.] 4, Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů
- 131 stránek
- 5 hodin čtení
Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám.
- 1992
Kuchařka. Připravujeme snídaně, přesnídávky a svačiny. (Svazek 3)
- 139 stránek
- 5 hodin čtení