Knihobot

Anna Del Conte

    Anna Del Conte je uznávanou autorkou kuchařek, která se věnuje italské kuchyni. Její díla zkoumají hlubiny italské gastronomie a odhalují její bohatství a rozmanitost. Del Conte se zaměřuje na autentické techniky a tradiční recepty, čímž čtenářům přibližuje podstatu italského vaření. Její psaní je ceněno pro svou srozumitelnost a vášeň pro jídlo, což z ní činí klíčovou postavu v popularizaci italské kuchyně.

    Anna Del Conte
    Gastronomy of Italy
    The Classic Food of Northern Italy
    Classic Italian Recipes
    Kniha o houbách
    Houby: praktický průvodce sběrem, určováním a kuchyňskou úpravou hub rostoucích v přírodě
    Houby
    • Houby

      • 304 stránek
      • 11 hodin čtení
      4,7(7)Ohodnotit

      Další titul z řady Příroda v kostce obsahuje více než 500 druhů hub a 2300 barevných fotografií. Autor patří k předním odborníkům v této oblasti a jeho velmi precizně zpracované dílo zobrazuje každý druh v přirozeném prostředí i všechna potřebná fakta, jako je období výskytu, velikost, poživatelnost či barva výtrusů. - Názorné snímky a detailní vyobrazení napomáhají přesně určit houby - Výstižný a srozumitelný text podává přesný popis základních znaků a barevné rámečky uvádějí důležitá fakta, jako je období výskytu, velikost, poživatelnost či barva výtrusů - Podrobný rejstřík a slovníček užitečných odborných termínů slouží k rychlé a přesné orientaci

      Houby
    • Kniha o houbách

      • 256 stránek
      • 9 hodin čtení

      Praktický průvodce sběrem, určováním a kuchyňskou úpravou hub rostoucích v přírodě.

      Kniha o houbách
    • The Hamlyn Classic Recipes series is a celebratory collection of some of the most admired chefs the world has to offer - noteworthy not only for their pioneering approach to food, but also for their dependable, uncomplicated and trustworthy recipes. This definitive cookbook contains over 75 signature recipes accompanied by beautiful photography. In this elegant collection of Italian cuisine you'll find delicious traditional dishes such as Bucatini with pancetta, Beef braised in Barola, Calamari stuffed with rice, parsley and garlic and Pistachio ice cream.

      Classic Italian Recipes
    • The original edition of `Classic Food of Northern Italy' in 1996 won both The Guild of Food Writers Book Award and the Orio Vergani prize of the Accademia Italiana della Cucina. In this updated edition, Anna Del Conte revisits classic dishes to show the best of northern Italian cuisine - both rustic and sophisticated.

      The Classic Food of Northern Italy
    • Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised, updated and illustrated with new photography. Anna Del Conte defines the country's regions, ingredients, dishes and techniques for a new generation while the simple A-Z format covers all elements of Italian gastronomy from abbacchio to zuppe inglese.

      Gastronomy of Italy
    • A brand new collection of recipes from Anna Del Conte that make vegetables the star of the show. This is a celebration of vegetables that praises the flavour and texture of each individual root, squash, herb and pulse to teach a new generation of cooks how to enjoy fresh seasonal produce at any time of year.

      Vegetables all'Italiana
    • Pasta

      Every Way for Every Day

      • 167 stránek
      • 6 hodin čtení
      4,4(3)Ohodnotit

      Pasta proves that fast food doesn't have to be takeout when you have pasta in the pantry. Each recipe is categorized according to cooking time-no-cook, quick-cook, and slow-cook-and organized by ingredient so you can select a recipe according to what's in your pantry or what's in season. Every recipe is illustrated with a sumptuous, mouth-watering photograph of the finished dish. The emphasis in on widely available ingredients, easy recipes, and time-saving tips that will have you stirring up fast, fresh, and fabulous sauces in the time it takes to boil water.

      Pasta
    • As featured in a BBC documentary In this book Anna Del Conte has collected together the best of her delicious recipes along with tips, anecdotes and reminiscences about her life in Italy and London.

      Amaretto, Apple Cake and Artichokes