Podrobná a fundovaná příručka postavená jak na hluboké znalosti fungování lidského organismu, jeho poruch a lékařských přístupů k jejich řešení, tak i na šesti tisících let tradice orientální medicíny, diagnostiky a energetického pojetí univerza. Nejpodrobnější a nejkompletnější návod na přirozené těhotenství, porod a péči o miminko z pera manželů Kushiových, kteří na těchto principech sami vychovali pět svých dětí. Odborné dílo srozumitelné nejširší veřejnosti, které na našem trhu dosud chybělo, vychází poprvé v českém překladu a představuje téma příchodu nové lidské bytosti na svět jako nanejvýš radostnou událost, s níž se sice pojí určitá rizika, ale těm je možné snadno předejít i bez pomoci moderní medicíny a farmacie – pokorným sladěním životního stylu s řádem vesmíru a náležitou úpravou stravy. S pomocí této knihy už se narodily a vyrostly tisíce zdravých dětí po celém světě. Vaše se k nim mohou přidat.
Aveline Kushi Knihy






Aveline Kushi's Wonderful World of Salads
- 178 stránek
 - 7 hodin čtení
 
Aveline Kushi, the first lady of macrobiotics, and Wendy Esko, teacher at the Kushi Institute, present creative new salad ideas for light and healthy eating. This beautifully illustrated cooking reference contains 150 step-by-step recipes that demonstrate how to make a large variety of seafood, pasta, whole grain, bean and fruit salads.
Many people are becoming more aware of the connection between the average American lifestyle and disease, and are searching for a healthier way to raise their families. This book, written by experts in the field of macrobiotics, proposes a holistic and natural method of childrearing. Photos.
Macrobiotic Child Care and Family Health
- 240 stránek
 - 9 hodin čtení
 
Discusses the importance of nutrition in child development, shows how to treat common childhood ailments, and provides recipes for healthful dishes
Combining years of macrobiotic cooking experience with taste & whole foods, this is a guide for preparing nutritionally complete & balanced meals in harmony with the seasons. Written by the co-founder of the American Macrobiotic movement, each recipe has been refined to bring you optimum nutrition with maximum tast.
Rooted in centuries-old principles, the macrobiotic diet consists of simple yet highly nutritious foods such as whole grains, vegetables, and beans, selected and prepared in harmony with the seasons. From lightly sautéed spring greens and sea vegetables and refreshing summer salads, to harvest vegetables and hearty winter stews, The Changing Seasons Macrobiotic Cookbook provides hundreds of easy-to-follow and flavorful recipes for complete and balanced macrobiotic meals. A combination of great taste and whole foods, this is traditional macrobiotic cooking at its best.
Macrobiotic diet
- 352 stránek
 - 13 hodin čtení
 
Macrobiotic Diet is a Japan Publications publication.
Offers recipes for dishes featuring whole grains, including brown rice, sweet rice, mochi, barley, wheat, rye, oats, corn, seitan, and fu.



