PROHRY A VÍTĚZSTVÍ Gabe byl muž, který měl všechno: inteligenci, přitažlivost, talent a bohatství. Stačila však chvilka nepozornosti a autonehoda jeho život se od základů změnila. Hannah, která nehodu zapříčinila, naštěstí vyvázla bez zranění, ale výčitek svědomí se zbavit nedokázala. Přesto ji Gabe neuvěřitelně přitahuje. Může se zamilovat do muže, který jí možná nikdy neodpustí? VÍC NEŽ VZPOMÍNKY Od chvíle, kdy Garretova snoubenka Colleen záhadně zmizela, uplynulo už sedm let. A teď se najednou znovu objevila, avšak ze své minulosti si nepamatuje vůbec nic. Pomůže jí navrátit paměť, když s ní Garret navštíví všechna místa, která dřív tak milovali? Vzpomene si Colleen na lásku, kterou svého snoubence zahrnovala?
Roz Denny Pořadí knih
- Roz Denny Fox







- 2011
- 2007
Gordon Ramsay's Passion for Flavour
- 192 stránek
- 7 hodin čtení
More than 100 recipes - manyu of them Ramsay's most famous - from the fiery, 3-star Michelin chef on Fox's hit series, "Hell's Kitchen." Each recipe puts a premium on lightness and flavor using a low-fat approach.
- 2006
A Little Secret
- 608 stránek
- 22 hodin čtení
'A Little Secret' contains two full-length books in one volume, featuring secret babies. The books included are 'The Seven Year Secret' and 'His Daddy's Eyes'.
- 2002
2 Volume Set of The World Encyclopedia of Wine by Stuart Walton and The World Encyclopedia of Cheese by Juliet Harbutt.
- 2001
Gordon Ramsay's just desserts
- 224 stránek
- 8 hodin čtení
Here, Gordon Ramsay aims to demystify the art of dessert-making. There are the basic building blocks - fruits, ices and creams, mousses and souffles, crepes and batters - that can be served alone for everyday meals or in combination to impress. Then come the stand-alone dishes - homely favourites and special-occasion desserts - and a final chapter on vital accompaniments - biscuits, sponges and meringues. Throughout the book Gordon offers the benefit of his short cuts and tricks of the trade.
- 2000
A chef for all seasons
- 224 stránek
- 8 hodin čtení
Here, Gordon Ramsay presents contemporary recipes that are accessible to the home cook. Focusing on four seasonal chapters he discusses his favourite ingredients, giving culinary tips and suggests unusual taste combinations, such as lavender and chocolate, and peaches with aromatic thyme.
- 1999
Roquefort ou camembert, parmesan ou gorgonzola, cheddar ou munster, quels que soient vos goûts en matière de fromages, découvrez des centaines de variétés provenant du monde entier et apprenez à composer un plateau de fromages adapté à vos envies. Grâce au Grand Livre des Fromages, vous connaîtrez leurs origines, leurs modes de fabrication et de conservation, et vous saurez apprécier leurs principales caractéristiques : texture, arôme, couleur, saveur... Avec plus de 500 photographies en couleurs, ce guide complet vous propose un voyage gastronomique à travers les pays producteurs de fromages et 100 recettes pour déguster ces mets en toutes occasions : de la Raclette à la Salade poires-parmesan, du Soufflé au Gratin de pommes de terre au munster, ou encore du Tiramisù à la Tarte au fromage blanc.
- 1999
The Wine & Cheese Box
- 2 svazky
- 512 stránek
- 18 hodin čtení
A boxed set consisting of two colour illustrated books, including a guide to wines of the world and an encyclopaedia of cheeses of the world.
- 1998
Provides information about cooking equipment, ingredients, and techniques, and includes a selection of recipes for omelettes, crepes, cakes, burgers, and other foods, each with illustrated, step-by-step instructions.






