Knihobot

Martin Kintrup

    1. leden 1977
    Rýže : recepty z celého světa
    1 těstoviny - 50 omáček : lehké jídlo na každý den
    Paleo vaření - snadno a bez námahy
    Veganské vaření
    Vaříme pro vegany
    Low Carb pro lenochy
    • Low Carb pro lenochy

      • 142 stránek
      • 5 hodin čtení
      5,0(1)Ohodnotit

      Kuchařka pokrmů ve stylu Low Carb, které lze navíc uvařit bez velké námahy zhruba za půl hodiny.

      Low Carb pro lenochy
    • Vaříme pro vegany

      • 64 stránek
      • 3 hodiny čtení
      3,7(6)Ohodnotit

      Barevné, trendy a naprosto snadné: přesně takové musí být veganské vaření! V této knize najdete spoustu nových receptů na lahůdky, jež se obejdou bez potravin živočišného původu. Věřte, že boloňské špagety s tempehem, tex-mex burger nebo makadamové tiramisu určitě předčí všechna vaše očekávání. Zaručený úspěch: Každý recept je třikrát odzkoušený Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem Lahůdky po celý den: Od snídaně po večeři

      Vaříme pro vegany
    • Veganské vaření

      • 144 stránek
      • 6 hodin čtení
      3,7(14)Ohodnotit

      Dají se veganská jídla připravit jednoduše a rychle? Ano! V této knize najdete jednoduché recepty pro všechny, kdo si chtějí připravovat pestrou veganskou stravu rychle a pohodlně – se snadno dostupnými ingrediencemi, skvělými nápady, tipy a triky pro veganské vaření, pečení a grilování. Náročné recepty s exotickými surovinami nejsou nutné a cestu do prodejen zdravé výživy a bio prodejen či objednávky ve veganském e-shopu si můžete klidně ušetřit. Zde najdete pro každého něco – vydatná domácí jídla, čerstvé středomořské pokrmy, asijské a orientální recepty zajímavých chutí a samozřejmě i božské dezerty. To vše s využitím snadno dostupných potravin, ovoce a zeleniny. Autor této knihy je kreativní kuchař, který připravil spoustu pestrých, aromatických a chuťově zajímavých pokrmů, které se staly skutečným trendem a dovedou probudit opravdovou chuť na veganský způsob života.

      Veganské vaření
    • Paleo vaření - snadno a bez námahy

      • 144 stránek
      • 6 hodin čtení
      2,5(2)Ohodnotit

      I v současnosti chce mít člověk hodnotnou stravu a neztrácet vařením příliš času. V této knize zjistíte, jak dobrá paleo jídla připravit - od snídaně až po dezert. Podle našich receptů zvládnete uvařit za 20 až 30 minut. Nejlepší na tom však je, že všechny potřebné ingredience najdete ve svém supermarketu. Některé věci jsou při paleo stravování tabu - cereálie, cukr, mléčné výrobky a luštěniny. Místo toho máme lehká a čistá jídla bez umělých aditiv, přesně podle hesla "zjednodušte svou stravu". Omeleta s fazolovými lusky, hovězí steak s olejem z medvědího česneku, paleo kaše s mangem a pralinky z datlí a vlašských ořechů jsou příkladem dobré stravy - paleo jídlo je jednoduché, dobré a vše nakoupíte blízko svého domova.

      Paleo vaření - snadno a bez námahy
    • Sen se stává skutečností – bez těstovin už ani ránu! Nad 50 novými recepty k omáčkám na těstoviny zaplesá srdce každého milovníka italské „pasty“. Najdete tu rychlé salsy a pesta i pomalu dušené omáčky, italskou klasiku i nové kreace s akcenty cizích kuchyní. Těstoviny a omáčky – pro talíř plný štěstí je to ideální kombinace! Zaručený úspěch: Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený Je to tak snadné: Všechny důležité postupy na fotografiích krok za krokem Domácí výroba: Rajčatová omáčka v pěti rychlých variantách

      1 těstoviny - 50 omáček : lehké jídlo na každý den
    • Rýže : recepty z celého světa

      • 216 stránek
      • 8 hodin čtení

      Rýži má rád celý svět. Rýže je mnohem víc než jen příloha. Je zdravá, neobsahuje lepek a s více než 800 odrůdami je nejdůležitější a nejvšestrannější základní potravinou na světě. Rýžová zrnka mohou být červená, bílá, černá, sypká či lepivá, kulatá i dlouhá, každé je jiné a každý druh má předpoklady být superstar. Od Číny přes Indii, Afriku a Evropu až po Ameriku – autoři se při hledání těch nejlepších odrůd rýže, způsobů vaření a receptů nechali na cestě světem inspirovat jak klasikou, tak i tajnými tipy z pouličního občerstvení. Výsledek: více než 80 vydatných slaných a sladkých rýžových pokrmů, ozdobených vzrušujícími cestovatelskými příběhy s chutí rýže a praktickými kuchařskými poznatky. Pro jakoukoliv úpravu rýže – z pánve nebo v misce, rolovanou nebo dušenou, v podobě rizota nebo jako sladké mlsání – nabízíme kapitoly obsahující moderní a kreativní recepty na jednoduchou přípravu pokrmů ze snadno dostupných surovin.

      Rýže : recepty z celého světa
    • Co je nejlepšího na salátech? Hodí se ke každé příležitosti! Ať už s sebou na cesty do kanceláře, jako zdravá varianta ke slavnostnímu stolu nebo jako hvězda na party – saláty jsou zkrátka univerzální pochoutkou. A díky zajímavým kombinacím, geniálním a raz dva hotovým dresinkům a zálivkám rozhodně nikdy nemohou být nudné! Úspěch zaručen: Každý recept je alespoň třikrát vyzkoušený. Barevná rozmanitost: Překvapí v každém ročním období. Novinky: Saláty, které stačí protřepat a saláty ze super potravin.

      Saláty - Mísa plná čerstvého štěstí
    • Bergeweise Gemüse schnippeln, Hülsenfrüchte über Nacht einweichen und tagelang Sprossen züchten - damit ist jetzt Schluss! Denn mit Band 3 der Kochen für Faule-Reihe ziehen Spontaneität und Entspannung endlich auch ins Küchenleben der Veggie-Fans ein. Dass die fleischlose Küche die Körner-Öko-Ecke längst verlassen hat und zum Kochtrend avanciert ist, zeigen die beachtlichen Verkaufszahlen der vegetarischen GU-Kochbücher. Mit Vegetarisch für Faule kommt jetzt noch mehr Speed in die grüne Küche! Denn mit einer cleveren Produktauswahl, praktischen Geräten und wenigen Arbeitsschritten lässt es sich herrlich einfach kochen und richtig bequem genießen. Ob Rucola-Ziegenkäse-Wrap, Sauerkraut-Tofu-Auflauf, Halloumi-Burger oder Cremetörtchen - alle Rezepte basieren auf fixen, vegetarischen Produkten, die schnell zubereitet sind. Fertiggerichte, Geschmacksverstärker und Zusatzstoffe sind dabei tabu. Denn dieses Buch beweist - Bequemlichkeit und gesunder Genuss lassen sich wunderbar vereinen!

      Vegetarisch für Faule
    • Rund, gelb und richtig groß - Kürbisse haben endlich wieder Saison und nicht nur an Halloween! Wer bei Kürbis nur an süß-sauer Eingemachtes denkt, wird erstaunt sein: Die gelben Riesen sind unglaublich wandlungsfähig: Gegrillt, gebraten, gedünstet oder frittiert, süß oder herzhaft gewürzt, machen sie immer wieder eine gute Figur. Die beliebtesten Sorten von Hokkaido, über Muskatkürbis bis zum guten alten Gelben Zentner werden ausführlich vorgestellt und für jeden wird das beste Rezept gefunden: Rund 50 Rezepte von Mini-Patissons mit Lachsfüllung über Mango-Kürbis-Suppe bis hin zu Kürbiseis und Kürbisbrot. Zusätzlich gibt es noch ungewöhnliche Rezepte für den süßen und pikanten Vorrat.

      Kürbis