Knihobot

Richard Bertinet

    Richard se zaměřuje na řemeslné pekařství a vaření a nabízí čtenářům své odborné znalosti prostřednictvím svých oceňovaných knih. Jeho práce často zkoumá podstatu ingrediencí a techniky, které přeměňují jednoduché suroviny na lahodná jídla. Prostřednictvím svých kurzů a mediálních vystoupení inspiruje Richard amatérské i zkušené kuchaře, aby se ponořili do umění pečení a vaření s vášní a precizností. Jeho přístup oslavuje radost z dobrého jídla a důležitost praktických dovedností v kuchyni.

    Crumb: Bake Brilliant Bread
    Crust : from sourdough, spelt and rye bread to ciabatta, bagels and brioche
    Crumb
    Dough
    Pastry
    Domácí pečivo
    • 2008

      Domácí pečivo

      • 160 stránek
      • 6 hodin čtení
      4,0(1)Ohodnotit

      Jednoduchá směs mouky, droždí a vody se pod rukama mění v chutné pečivo, které můžeme vnímat všemi smysly. Krok za krokem se naučíme pracovat s pěti základními druhy těsta. Výsledkem bude voňavé pečivo všech chutí určené pro všechny příležitosti - např. bochánky plněné zeleninou, chlebové tyčinky ke grilovanému masu, pizza chléb, zdravé celozrnné pečivo sypané semínky, chlebové misky s polévkou, pečivo plněné pudinkem, čokoládou a ovocem.

      Domácí pečivo