Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby. Je docela těžké vybrat si mezi bábovičkami s lískovými oříšky a čokoládovou polevou nebo minidortíky s jahodami a vanilkou, mezi ovocným koláčem s grappou nebo efektním čokoládovo-banánovým cheesecakem, mezi košíčky Mont Blanc či lesními sněhovými pusinkami... Kuchařka vyjadřuje radost z takových okamžiků, kdy něco upečete, kdy se vám povede mistrovský kousek (podrobné postupy a rady v knize vám to skutečně hodně usnadní), kdy si s přáteli nebo s rodinou na moučníku pochutnáte, kdy prostě oslavujete sladké stránky života. Dejte na autora Yotama Ottolenghiho a dělejte to jako on: „Vaření ve stylu Ottolenghi je vždycky spojené s hojností, pospolitostí a oslavou. Tímto způsobem vždycky vaříme a tímto způsobem i pečeme. Tímto způsobem také vždycky jíme i žijeme.“
Helen Goh Knihy




In "Ottolenghi COMFORT," Yotam Ottolenghi presents over 100 flavorful recipes that transform everyday dishes into comforting classics. Blending childhood memories and travel experiences, this book celebrates the joy of cooking and the connections formed through food, making it a heartfelt tribute to comfort cooking.
Yotam Ottolenghis neues Kochbuch "Comfort" widmet sich der Comfort Küche und bietet über 100 inspirierende Rezepte, die Heimat und Geborgenheit verkörpern. Es verbindet Kindheitserinnerungen mit Reiseeindrücken und verwandelt einfache Gerichte in köstliche Speisen, die das Kochen zu einer besonderen Verbindung machen.