Knihobot

Ross Dobson

    Ross Dobson
    Australia: The Cookbook
    Chinese Food Made Easy
    Grillhouse
    More Fired Up
    The Healthy Slow Cooker
    Jídlo + pivo: Výborné jídlo k pivu
    • Jídlo + pivo: Výborné jídlo k pivu

      • 240 stránek
      • 9 hodin čtení
      4,0(1)Ohodnotit

      Více než 80 chutných receptů mezinárodní kuchyně od populárního autora kuchařek Rosse Dobson. K těmto originálním receptům naplněným chutí a vůní je vhodné pivo. Kniha je napsána nenapodobitelným ironickým a zábavným stylem. Autor knihu uvádí předmluvou, ve které čtenáře seznámí se zásadami spojení konkrétního jídla s pivem. A dále již následují kapitoly o potravinách, které se k sobě navzájem hodí: drůbeží a králičí maso; hovězí, vepřové a skopové maso; ryby a plody moře; rýže a nudle. U každého receptu je tip na značku piva, které může tyto výborné pokrmy doplnit.

      Jídlo + pivo: Výborné jídlo k pivu
    • The slow cooker gets a healthy makeover with 100 recipes for comforting food without sacrificing flavour.

      The Healthy Slow Cooker
    • Enjoy even more no-nonsense barbecuing as Ross Dobson fires up the grill again. More Fired Up features 100 easy-to-follow recipes that draw on culinary influences from around the globe, including South East Asia, India, The Middle East and Europe, plus old school Aussie favorites. With chapters devoted to the coop, the sea, the paddock, and the garden, this guide has great grill and hot-plate fare for meat lovers and vegetarians alike. Head outside to enjoy dishes like Indian chicken in banana leaf, Thai pepper steaks, or tandoori king prawns.

      More Fired Up
    • Grillhouse

      Gastropub at Home

      Grillhouse is the ultimate guide to gastropub-style food at home.

      Grillhouse
    • Chinese Food Made Easy

      • 224 stránek
      • 8 hodin čtení

      Home cook's guide to Chinese food that's simple to make and delicious to share.

      Chinese Food Made Easy
    • Australia: The Cookbook

      • 432 stránek
      • 16 hodin čtení

      A celebration of Australian cuisine like never before -- 350 recipes showcasing the rich diversity of its landscapes and its people. Australia is a true melting pot of cultures and this is reflected in its cooking. As an island of indigenous peoples alongside a global panoply of immigrants with different culinary influences and traditions, its foodways are ripe for exploration. As well as the regional flora and fauna that make up bush tucker, there are dishes from all over the world that have been adopted and adapted to become Australia's own -- making this recipe collection relevant to home cooks everywhere.

      Australia: The Cookbook
    • Expert tips and easy recipes for creating delicious food on your firepit barbecue.

      Firepit Barbecue
    • The ultimate cookbook for beer-lovers: bold flavours, relaxed recipes and beer-matching know-how, for the best food to enjoy with a brew

      Beer Food
    • Grillen ohne Fleisch? Das geht! Ross Dobson beweist es: Mit 80 farbenfrohen, würzigen und abwechslungsreichen Gerichten, inspiriert von der asiatischen und nahöstlichen Küche, macht er nicht nur Vegetariern und Gemüsefans Lust auf sommerliche Grillfeste. Nach „Grill it!" nur für Männer schwenkt er nun Maiskolben in Limetten-Parmesanbutter, serviert Mozzarella mit Honig-Zimt-Chutney und backt sogar Brote auf dem Grillrost. Neu und vielfältig für jeden, der gerne gutes Essen genießt – ob mit oder ohne Fleisch – selbst für eingefleischte Grillfans.

      Grill it! Vegetarisch