V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího.
Oldřich Dufek Pořadí knih






- 2006
- 2003
Zeleninová kuchařka : 148 receptů
- 94 stránek
- 4 hodiny čtení
Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů zeleniny.
- 2002
Oblíbená jídla české kuchyně : 231 receptů
- 111 stránek
- 4 hodiny čtení
- 2002
Pochoutky z ovoce a zeleniny
- 106 stránek
- 4 hodiny čtení
Ovoce a zelenina jsou nezbytnou součástí naší výživy a patří pravidelně na náš stůl. Autror pro nás připravil bohatou nabídku hlavních jídel,dezertů,moučníků,salátů-ze všech známých druhů ovoce a zeleniny.
- 2001
Čaj mnoha chutí : historie, příprava, recepty, občerstvení podávaná k čaji : 91 receptů
- 71 stránek
- 3 hodiny čtení
"Čaj bystří ducha, příznivě působí na činnost srdce, usnadňuje vybavování a chápání myšlenek, občerstvuje tělo, v zimě a chladu zahřeje, v létě osvěží a zahání žízeň." Autor se ve své knize nejprve věnuje historii čaje, poté nás vezme na cestu po čajových plantážích po celém světě a neopomene zmínit ani kulturu čajoven u nás. Dále rozebírá zvyklosti pití čaje u různých národů a účinek pití čaje na lidský organismus. Největší část publikace je však věnována čajovým receptům.
- 2001
159 receptů na přípravu pokrmů české i zahraniční kuchyně
- 2000
Tato brožurka je určena všem milovníkům kávy. Podává stručné informace o jejím původu, historii, obchodování s kávovými zrny, o první kávě na území České republiky nebo se také přenesete do minulosti a dozvíte se něco o tom, jak to vypadalo v první pražské kavárně. Kromě toho knížka nabízí i užitečné praktické návody na pěstování kávovníku, na jejich úpravu a skladování, mletí a pražení kávy. Obsahuje spoustu receptů, jak uvařit lahodnou, příjemně vonící a nevšednou kávu.
- 2000
Kniha obsahuje 145 rozmanitých a výtečných receptů. Doplněno barevnými fotografiemi.
- 1999
Saláty připravené z různých druhů pestrobarevné čerstvé zeleniny, doplněné dalšími přísadami a zálivkami, potěší zrak a probudí chuť k jídlu. Proto se často podávají i jako malý pestrý předkrm. Mohou být i součástí bohatě upravených stolů při slavnostních příležitostech. Zeleninové saláty v nejrůznějších úpravách podáváme i jako doplněk a přílohu k vařeným, pečeným, smaženým a grilovaným pokrmům z masa jatečných zvířat, drůbeže, ryb a zvěřiny. Tato brožurka vám přináší recepty na pestré zeleninové saláty.
- 1997
Pečeme ve skle SIMAX
- 32 stránek
- 2 hodiny čtení