Knihobot

Michal Voldřich

    6. srpen 1962 – 23. září 2013
    Michal Voldřich
    Pivovarský dvůr Zvíkov 15 let: 1994-2009
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb
    Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin
    Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
    Systém kritických bodů v obchodě
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii
    Doc. Ing., CSc., potravinářský technolog, vysokoškolský pedagog, vedoucí Ústavu konzervace potravin a technologie masa Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Práce z oboru potravinářské technologie a biologické kontroly potravin.
    SK ČR