Knihobot

Margaret Briggs

    Honey
    Porridge
    Červená řepa, mangold a špenát : nenáročná lahodná zelenina
    Přírodní kosmetika: Podivuhodný průvodce krásou z přírody
    Červená řepa, mangold a špenát
    Česnek & cibule : mnohostranné, užitečné a zdraví prospěšné
    • 2009

      Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.

      Červená řepa, mangold a špenát : nenáročná lahodná zelenina
    • 2009

      Podivuhodný průvodce krásou z přírody. Tato knihy pokrývá širokou škálu přírodních přípravků k péči o pleť včetně bylinných léčivých přípravků na kožní problémy, jako je akné či ekzém. Obsahuje i recepty na přípravu pleťových a tělových krémů, šamponů a kondicioněrů pro citlivou vlasovou pokožku, přírodních deodorantů a spoustu dalších přípravků, díky nimž své tělo nejen nebudete zahlcovat toxiny, ale také se budete chovat ekologicky.

      Přírodní kosmetika: Podivuhodný průvodce krásou z přírody
    • 2009

      Česnek a cibuli není třeba představovat. tato chutná zelenina, která tvoří významnou součást obyčejných pokrmů, ale nemůže chybět ani v menu vybraných restaurantů a na královských tabulích, je rovněž zázračnou zbraní lidové medicíny. Záznamy o blahodárných účincích česneku se nacházejí v lékařském rádci na egyptském papyru z 15. století před n.l., česnek velebil i řecký lékař Hippokrates či římský historik Plinius. Pythagoras nazval česnek králem koření. Staří Egypťané, Řekové a Římané znali i léčivou sílu, která se ukrývá v cibuli.

      Česnek & cibule : mnohostranné, užitečné a zdraví prospěšné
    • 2009

      Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.

      Červená řepa, mangold a špenát
    • 2007
    • 2007

      Honey

      • 160 stránek
      • 6 hodin čtení
      3,4(12)Ohodnotit

      Everything you need to know about honey, how it is made and the history of its uses, plus a section dedicated to culinary recipes, health and beauty.

      Honey
    • 2007

      Der kann alles! Essig spielt seit seiner zufälligen Entdeckung vor mehr als 10 000 Jahren bis zu seiner Verwendung als Wundheilmittel im Ersten Weltkrieg eine wichtige Rolle als eines der vielfältigsten und erstaunlichsten Produkte der Natur. Es dient als umweltfreundliches Reinigungsmittel; zahlreiche Gerichte wären ohne Essig nur halb so schmackhaft oder bekömmlich und für die Gesundheit leistet er fast unschätzbare Dienste. In jedem unserer Lebensbereiche findet der Essig hundertfache Anwendungsmöglichkeiten. „Alles Essig!“ ist das Buch, in dem all diese wertvollen Tipps gesammelt sind.

      Alles Essig!