Margaret Briggs Pořadí knih






- 2009
- 2009
Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.
- 2009
Přírodní kosmetika: Podivuhodný průvodce krásou z přírody
- 160 stránek
- 6 hodin čtení
Podivuhodný průvodce krásou z přírody. Tato knihy pokrývá širokou škálu přírodních přípravků k péči o pleť včetně bylinných léčivých přípravků na kožní problémy, jako je akné či ekzém. Obsahuje i recepty na přípravu pleťových a tělových krémů, šamponů a kondicioněrů pro citlivou vlasovou pokožku, přírodních deodorantů a spoustu dalších přípravků, díky nimž své tělo nejen nebudete zahlcovat toxiny, ale také se budete chovat ekologicky.
- 2009
Česnek & cibule : mnohostranné, užitečné a zdraví prospěšné
- 160 stránek
- 6 hodin čtení
Česnek a cibuli není třeba představovat. tato chutná zelenina, která tvoří významnou součást obyčejných pokrmů, ale nemůže chybět ani v menu vybraných restaurantů a na královských tabulích, je rovněž zázračnou zbraní lidové medicíny. Záznamy o blahodárných účincích česneku se nacházejí v lékařském rádci na egyptském papyru z 15. století před n.l., česnek velebil i řecký lékař Hippokrates či římský historik Plinius. Pythagoras nazval česnek králem koření. Staří Egypťané, Řekové a Římané znali i léčivou sílu, která se ukrývá v cibuli.
- 2009
Červenou řepu a její blahodárné účinky na lidský organizmus znali již staří Římané. Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.
- 2007
Porridge
- 160 stránek
- 6 hodin čtení
- 2007
- 2007
Honey
- 160 stránek
- 6 hodin čtení
Everything you need to know about honey, how it is made and the history of its uses, plus a section dedicated to culinary recipes, health and beauty.
- 2007
Der kann alles! Essig spielt seit seiner zufälligen Entdeckung vor mehr als 10 000 Jahren bis zu seiner Verwendung als Wundheilmittel im Ersten Weltkrieg eine wichtige Rolle als eines der vielfältigsten und erstaunlichsten Produkte der Natur. Es dient als umweltfreundliches Reinigungsmittel; zahlreiche Gerichte wären ohne Essig nur halb so schmackhaft oder bekömmlich und für die Gesundheit leistet er fast unschätzbare Dienste. In jedem unserer Lebensbereiche findet der Essig hundertfache Anwendungsmöglichkeiten. „Alles Essig!“ ist das Buch, in dem all diese wertvollen Tipps gesammelt sind.


