Tato kniha je nepostradatelným průvodcem pro všechny, kteří propadli kouzlu grilování. Jejím autorem je zakladatel Národního dne grilování v Jihoafrické republice Jan Braai, který je díky svým televizním pořadům v mnoha zemích velmi populární. Svým osobitým humorem vás seznámí s nejrůznějšími technikami grilování, poradí, co by vám nemělo chybět ve vaší grilovací výbavě, a především vás inspiruje jednoduchými a přitom nápaditými recepty, speciálně upravenými pro českou kuchyni. Díky této kuchařce každý dokáže ohromit své hosty originálním kulinařením.
Jan Braai Knihy
1. leden 1980
Jan Braai, vlastním jménem Jan Scannell, je známý především svou vášní pro grilování, neboli 'braai'. V roce 2007 založil iniciativu National Braai Day v Jižní Africe s cílem vytvořit národní oslavu společné aktivity, která spojuje všechny Jihoafričany bez ohledu na rasu, jazyk, pohlaví či majetek: vaření na ohni. Jeho snaha o sjednocení národa prostřednictvím této tradice je patrná v jeho mediálních aktivitách, včetně televizní show věnované právě této kulinářské vášni.

