Knihobot

Birgit Erath

    Grillen
    Velká kniha o grilování: Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě
    Velká kniha o grilování
    • 2007

      Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte stresu, používá se méně tuku a pokrm má výraznější chuť. Nic nechutná tak skvěle jako horké a ještě syčící jídlo podávané rovnou z grilu.

      Velká kniha o grilování: Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě
    • 2003

      Velká kniha o grilování

      • 168 stránek
      • 6 hodin čtení
      4,0(5)Ohodnotit

      Najdete zde vše, co byste měli znát či ovládat ještě dříve, než jednoho teplého letního večera vytáhnete z garáže gril a pustíte se do kulinářských kouzel na žhavém uhlí. Publikace nabízí kromě bezpočtu receptů na grilování masa, drůbeže, ryb, plodů moře a zeleniny také přehled koření pro grilování, postup přípravy marinád a triky, jak vylepšit celkový výsledek vaší letní večeře.

      Velká kniha o grilování