Vařím jen pro sebe
- 119 stránek
- 5 hodin čtení
Předpokládá základní povědomost o vaření, recepty pokrývají celou škálu pokrmů od polévek po moučníky. Sympatický úvod i výběr surovin nejen cenově běžně dostupných.






Předpokládá základní povědomost o vaření, recepty pokrývají celou škálu pokrmů od polévek po moučníky. Sympatický úvod i výběr surovin nejen cenově běžně dostupných.
239 úsporných kuchařských předpisů, 60 jídelníčků.
Nápadité předpisy k využití vajec ve studené kuchyni.
Recepty na vánoční pokrmy a cukroví. První vydání.
Pokrmy s vůní česneku
Eva Šafářová: Vejce ve studené i teplé kuchyni. Obsah: - Vejce ve výživě, vejce v jídelníčku, nákup a skladování vajec, Co se zbylými bílky? - Vejce vařená, vejce vařená naměkko, vejce vařená nahniličko, vejce vařená natvrdo - Teplé omáčky k vejcím, vejce vařená "ztracená",vejce vařená v kokotkách, vejce sázená, vejce míchaná, vejce smažená, vejce zapečená - Slané a sladké vaječné omelety - Sladké a slané palačinky - Polévky s vejci, zavářky do polévek, majonézy a studené omáčky - Sladké omáčky a krémy, moučníky, sladkosti ze zbylých bílků