Deh Ta Hsiung Knihy
Autorka, narozená ve starém Pekingu do rodiny učenců a gurmánů, se vydala na cestu po Číně a nakonec získala tradiční klasické čínské vzdělání, než se ve věku 17 let přestěhovala do Anglie. Po absolvování umělecké školy pracovala ve filmu, ale od poloviny 70. let se začala věnovat psaní a výuce o čínské kuchyni. Svůj webový portál založila s cílem demystifikovat čínskou kuchyni a zdůraznit její spojení s historií, tradicemi a filozofií. Věří, že filozofie je základem čínského vaření, techniky poskytují strukturu a výsledné pokrmy jsou korunou této umělecké formy.






A wonderful collection of authentic recipes together with a visual encyclopedia of Asian ingredients and how to use them, shown in more than 1400 sizzling photographs.
All the books in the Festive Food series will appeal to cooks who appreciate variety and readers who like to learn about the origins of dishes they enjoy. Each title provides historical information on its country's religious, cultural and culinary festivals and holidays as well as anecdotes and helpful advice on dishes.This international collection is sure to please, including a Chinese Drunken Chicken to celebrate the Birthday of the City Gods.Tantalizing food and location photography as well as a funky and modern design make any of these celebrations of culture and cuisine a great gift.
Cooking Chinese
- 96 stránek
- 4 hodiny čtení
"50 Fabulous Recipes that Taste as Good as They Look" on cover
This beautifully photographed comprehensive guide to the food and cooking of Asia is packed with enticing, authentic recipes.



