Tato kniha dokazuje, jak lze v praxi jednoduše uplatnit zásady správné výživy v kuchyni, která využívá plodů jednotlivých ročních období. Přiložený přehledný sezonní kalendář zeleniny, ovoce a ořechů usnadňuje výběr potravin. Rozsáhlá receptová část je rozdělena podle ročních období a zahrnuje rozmanité recepty - právě pro určité roční období - na předkrmy, přesnídávky, saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a moučníky. Přitom sepřihlíží k sezonní nabídce potravin.
Armin Roßmeier Knihy
1. leden 1949






Ein erhöhter Cholesterinspiegel gilt als Mitverursacher von Gefäßerkrankungen wie Arteriosklerose, Schlaganfall und Herzinfarkt. Dieser Ratgeber informiert über die Wirkungsweisen von -gutem- und -schlechtem- Cholesterin, über die Ursachen erhöhter Cholesterinwerte und wie man sie mit einer gezielten Ernährung langfristig regulieren kann.
Die kleine Gesundheitsbibliothek: Die besten Ratschläge für Leib und Seele rund um Gesundheit und Wohlbefinden.
Das Kochbuch Neurodermitis
- 80 stránek
- 3 hodiny čtení



