Čtyři roční období v naší kuchyni
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
Tato kniha dokazuje, jak lze v praxi jednoduše uplatnit zásady správné výživy v kuchyni, která využívá plodů jednotlivých ročních období. Přiložený přehledný sezonní kalendář zeleniny, ovoce a ořechů usnadňuje výběr potravin. Rozsáhlá receptová část je rozdělena podle ročních období a zahrnuje rozmanité recepty - právě pro určité roční období - na předkrmy, přesnídávky, saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a moučníky. Přitom sepřihlíží k sezonní nabídce potravin.
Nákup knihy
Čtyři roční období v naší kuchyni, Armin Roßmeier
- Jazyk
- Rok vydání
- 1995
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Čtyři roční období v naší kuchyni
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Armin Roßmeier
- Vydavatel
- Neografia
- Rok vydání
- 1995
- ISBN10
- 8085186829
- ISBN13
- 9788085186826
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- Tato kniha dokazuje, jak lze v praxi jednoduše uplatnit zásady správné výživy v kuchyni, která využívá plodů jednotlivých ročních období. Přiložený přehledný sezonní kalendář zeleniny, ovoce a ořechů usnadňuje výběr potravin. Rozsáhlá receptová část je rozdělena podle ročních období a zahrnuje rozmanité recepty - právě pro určité roční období - na předkrmy, přesnídávky, saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a moučníky. Přitom sepřihlíží k sezonní nabídce potravin.