Čtyři roční období v naší kuchyni
Autoři
Více o knize
Tato kniha dokazuje, jak lze v praxi jednoduše uplatnit zásady správné výživy v kuchyni, která využívá plodů jednotlivých ročních období. Přiložený přehledný sezonní kalendář zeleniny, ovoce a ořechů usnadňuje výběr potravin. Rozsáhlá receptová část je rozdělena podle ročních období a zahrnuje rozmanité recepty - právě pro určité roční období - na předkrmy, přesnídávky, saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a moučníky. Přitom sepřihlíží k sezonní nabídce potravin.
Vydání
1995
Stav
- Jako nováVyprodáno
- DobráVyprodáno
- Poškozená10 Kč
Nákup knihy
- Nesouvisející podpis / věnování
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 10 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023