Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot

Čtyři roční období v naší kuchyni

Autoři

Více o knize

Tato kniha dokazuje, jak lze v praxi jednoduše uplatnit zásady správné výživy v kuchyni, která využívá plodů jednotlivých ročních období. Přiložený přehledný sezonní kalendář zeleniny, ovoce a ořechů usnadňuje výběr potravin. Rozsáhlá receptová část je rozdělena podle ročních období a zahrnuje rozmanité recepty - právě pro určité roční období - na předkrmy, přesnídávky, saláty, polévky, hlavní jídla, dezerty a moučníky. Přitom sepřihlíží k sezonní nabídce potravin.

Parametry

ISBN
9788085186826
Nakladatelství
Neografia

Kategorie

Vydání

1995

Stav

Nákup knihy

  • Nesouvisející podpis / věnování
Dostupnost
Skladem
Cena
10 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023