Tato kuchařka je určena nejen pacientům, kteří jsou nuceni dodržovat určitý dietní režim, ale i těm, kteří chtějí ubrat na své tělesné hmotnosti a žít zdravěji.
Lea Filipová Knihy






Jedinečná kuchařka, v níž autorka zúročuje své celoživotní zkušenosti při přípravě nejrůznějších druhů moučníků, pečiva a cukroví. Představuje 8 základních těst spolu s vyzkoušenými a osvědčenými recepty, různé "fígle", které přináší dlouholetá praxe, zaměřuje se též na současné trendy ve výživě a na diety, používá nové přípravky dostupné na trhu k přípravě těst, dochucování a zdobení, nechybí ani recepty na náplně a polevy či správný návod na přípravu a zacházení se želatinou. Zvláštní důraz autorka pak klade u svých návodů na využití kuchyňských přístrojů a dalších výrobků, zpříjemňujících práci v kuchyni.
Dobrou chuť
- 112 stránek
- 4 hodiny čtení
Dobrou chuť : recepty s mlékem, sýrem, tvarohem, ale i masem : 184 receptů.
Jídla na poslední chvíli
- 106 stránek
- 4 hodiny čtení
Autorka nás tentokrát v knize seznámí jak ryhle dobře uvařit.
Moučníky včera a dnes
- 106 stránek
- 4 hodiny čtení
Dezerty, cukroví a pečivo z bílků, moučníky z různých druhů těst: křehkého, lineckého, kynutého, plundrového, listového, taženého, odpalovaného, piškotového a třeného. Navíc několik receptů pro diabetiky a bezlepkovou dietu.
Lahůdky z mletého masa
- 90 stránek
- 4 hodiny čtení
Pokrmy z mletého masa jsou častou součástí a obohacení našeho jídelníčku. V knize se dozvíme ,že pro mleté úpravy jsou vhodné všechny druhy masa.
Mletá masa nejen tradičně
- 90 stránek
- 4 hodiny čtení
Recepty na přípravu netradičních pokrmů z mlatého masa kombinované s různými surovinami - bramborami, luštěninami, houbami, vejci, obilninami, těstovinami, slanými těsty a zeleninou.
S Ramou od rána do večera
- 30 stránek
- 2 hodiny čtení
118 receptů známých a slavných osobností propaguje margarín Rama.
Pokrmy z mletého masa
- 94 stránek
- 4 hodiny čtení
Pokrmy z mletého masa a studené omáčky k těmto pokrmům.
Druhy a pěstování - Jídla z jednoho hrnce - Hlavní jídla a moučníky.



