Knihobot

Mario Batali

    Mario Batali je známý především jako hvězda pořadu Molto Mario na Food Network a jako jeden z Iron Chefs v pořadu Iron Chef America. Jako držitel mnoha ocenění za své restaurace, Mario sám obdržel v roce 2005 ocenění James Beard All-Clad Outstanding Chef, což je nejprestižnější kuchařské vyznamenání. Mario je také velkým fanouškem NASCAR. Jako mnoho mužů svého věku objevil Mario poprvé vzrušení ze stock car závodu, když sledoval elokventního Chrise Economakiho, se svými sluchátky ve stylu Marťana, jak podává živé reportáže z boxové uličky v Daytona. Mario je v posledních letech aktivnějším fanouškem závodění, pořádá večeře před závody pro jezdce na dráze. Jeho restaurace Otto se stala neoficiálním místem setkávání, kdykoli NASCAR navštíví New York. Rád se také prochází po vnitřním okruhu, aby zjistil, co zarytí fanoušci závodění rádi grilují, a aby si odnesl nějaké tipy na grilování z venkova. Jeho další kniha, ITALIAN GRILLING, vyjde od Ecco/HarperCollins v květnu 2008.

    À table ! La bible de toutes les cuisines
    Mario Batali - Big American Cookbook
    The Babbo Cookbook
    Molto Italiano
    Coco. 10 World-Leading Masters choose 100 Contemporary Chefs
    • Coco is a unique collection showcasing the new culinary vanguard of the 21st century. Following Phaidon's 10x10 format, it features 100 emerging chefs selected by ten renowned chefs, including Ferran Adrià and Alain Ducasse. Each chef is highlighted with recipes, photographs, a menu, and an essay by the nominator.

      Coco. 10 World-Leading Masters choose 100 Contemporary Chefs
    • Molto Italiano

      • 522 stránek
      • 19 hodin čtení
      4,0(6048)Ohodnotit

      A collection of accessible Italian recipes, many culled from the author's popular ''Molto Mario'' cooking show, instructs home chefs on how to simplify and understand everything from purchasing ingredients to mastering elaborate preparation procedures.

      Molto Italiano
    • Presents an assortment of 150 recipes from Babbo, the author's New York City eatery, along with details on food preparation and presentation, wine suggestions, and cooking tips.

      The Babbo Cookbook
    • Mario Batali - Big American Cookbook

      • 495 stránek
      • 18 hodin čtení

      Mario Batali's delicious deep dive into American Regional Cooking--with 250 simple and delicious recipes from San Diego Fish Tacos to Boston Cream Pie.

      Mario Batali - Big American Cookbook
    • A table ! Voici une invitation simple mais efficace, tout un programme culinaire et une extraordinaire encyclopédie de la cuisine contemporaine. A la lecture de cet imposant volume foisonnant de 1001 recettes et mets incontournables, vous serez agréablement sollicité par une myriade d'excellents souvenirs culinaires et curieux de faire de nouvelles découvertes gourmandes. A découvrir : bonite, caviar, prosciutto, truffe, etc., des ingrédients mythiques ou méconnus, mais indispensables pour votre culture culinaire. Manque d'inspiration ? Nous avons sélectionné pour vous des " heureux élus ", des palmarès thématiques de délicieuses recettes. Au menu ! Un tour du monde de la cuisine ! Penne all'arabiata, coulibiac, grand aïoli, poulet tandoori, baba au rhum, îles flottantes... un assortiment de plats qu'il faut avoir goûté dans sa vie vous attend.

      À table ! La bible de toutes les cuisines