Knihobot

Christine France

    Chocolate Bible
    Velká encyklopedie čokolády: Více než 200 receptů
    Rady a tipy pro kuchařky
    Grilování. Letní pohoštění pro přátele a celou rodinu
    1 těsto, 100 palačinek, lívanců a vaflí
    Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě : téměř 100 receptů s výživovými hodnotami a fotografiemi přípravy
    • Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě - Téměř 100 receptů s výživovými hodnotami a fotografiemi přípravy Chcete-li žít zdravěji a přitom se neomezovat v chuti a pestrosti jídla, jste na správné adrese! Kniha plná „hrnkových" receptů na svěží, zdravá a zároveň výborná jídla i dezerty se vám stane nepostradatelným průvodcem lepším životním stylem. U každého pokrmu najdete podrobné výživové informace a díky tomu budete mít stále přehled o tom, co přesně jíte. Díky podrobným návodům, fotografiím provázejícím recepty krok za krokem a kuchařským tipům získáte dovednosti potřebné pro přípravu chutných jídel pro celou rodinu. Vyzkoušejte křupavé snídaňové kapsy, rajčata s čočkou a kozím sýrem, halibuta s paprikovo-mandlovou omáčkou, česnekové kuře s pórkem, ananasové carpaccio s mangovou omáčkou nebo jablečný dip.

      Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě : téměř 100 receptů s výživovými hodnotami a fotografiemi přípravy
    • Jeden recept - sto různých variant. Kuchařská kniha, podle níž připravíte rychle a snadno lákavé lívance se šlehačkou a jahodovou omáčkou pro nedělní vydatnou snídani, jogurtové vafle s meruňkami či kukuřičné s petrželkovým máslem k odpolední svačině nebo palačinky s banány a karamelovým krémem podávané jako dezert. V knize objevíte také recepty vyhovující zdravému životnímu stylu. Každý si prostě přijde na své, a přitom stačí zvládnout jeden jednoduchý postup.

      1 těsto, 100 palačinek, lívanců a vaflí
    • Rady a tipy pro kuchařky

      • 160 stránek
      • 6 hodin čtení
      3,9(4)Ohodnotit

      Více než 2000 chytrých nápadů a řešení běžných problémů v kuchyni. Praktické a přehledné.

      Rady a tipy pro kuchařky
    • První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...

      Velká encyklopedie čokolády: Více než 200 receptů
    • Chocolate Bible

      • 256 stránek
      • 9 hodin čtení
      4,6(5)Ohodnotit

      Indulge yourself with this sumptuous book that celebrates all things chocolate, from history to recipes.

      Chocolate Bible
    • Chocolate

      Cooking with the world's best ingredient

      4,0(1)Ohodnotit

      Discover the wonderful world of chocolate with this fabulous cookbook of recipes from all over the world. No other food comes close to chocolate for sheer indulgence, and this beautiful book will show you how to choose it, melt it, cook with it, and enjoy it.

      Chocolate
    • Tomatoes in the Kitchen

      The Indispensable Cook's Guide to Tomatoes, Featuring a Variety List and Over 160 Delicious Recipes

      • 264 stránek
      • 10 hodin čtení
      3,0(1)Ohodnotit

      Exploring the versatility of tomatoes, this comprehensive guide delves into various types and culinary uses of this beloved ingredient. It offers over 160 enticing recipes, ranging from appetizers to preserves, accompanied by 900 vibrant step-by-step photographs that make cooking approachable. Perfect for both novice and experienced cooks, this book celebrates the tomato's unique flavors and provides inspiration for incorporating it into a wide array of dishes.

      Tomatoes in the Kitchen