Technika obsluhy a služeb pro 1. ročník středních hotelových školGustav Salač89 KčPoslední kus4,3Do košíku
Technika obsluhy a služeb pro 2. ročník středních hotelových školGustav Salač109 KčPoslední kus4,3Do košíku
Technika obsluhy a služeb : Pro l. ročník středních hotelových škol. 1. dílGustav SalačVyprodáno4,3Pohlídat
Jednotné zásady obsluhy pro pracovníky provozoven veřejného stravování spotřebních družstevGustav SalačVyprodáno4,3Pohlídat
Technika obsluhy a služeb : pro 2. ročník středních hotelových škol : studijní obor provoz hotelů a společného stravováníGustav SalačVyprodáno4,3Pohlídat
Technika obsluhy a služeb pro 1. a 2. ročník středních hotelových školGustav SalačVyprodáno4,3Pohlídat
Technika obsluhy a služeb : učebnice pro 2. roč. stř. hotelových škol, stud. obor provoz hotelů a společného stravováníGustav SalačVyprodáno4,3Pohlídat
Technika obsluhy a služeb pro 2. ročník středních hotelových škol : studijní obor provoz hotelů a společného stravováníGustav SalačVyprodáno4,3Pohlídat
Stolničení pro studijní obor provoz hotelů a společného stravování a pro učební obor číšník a kuchař-číšníkGustav SalačVyprodáno4,3Pohlídat