Knihobot

Jürgen Lorenz

    Die Medaillons der römischen Kaiserzeit
    Die Medaillons des Septimius Severus (193 bis 211 n. Chr.)
    Die Innenarchitektur der bergischen Predigtkirchen vom Barock bis zum Klassizismus und ihre Restaurierung im 20. Jahrhundert unter besonderer Berücksichtigung des Kirchenkreises Lennep
    Diskretisierung und Gittergeneration für die mehrdimensionale Simulation von Implantation und Diffusion
    Pečenie, údenie a grilovanie rýb a mäsa
    Pečení, uzení a grilování ryb a masa
    • 2007

      V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení studeným či teplým kouřem. Domácí kutilové zde najdou podrobný návod, jak si vyrobit dobře fungující udírnu. Vše doplňují desítky návodných fotografií a ilustrací. Stavba vlastní udírny či zařízení pro uzení studeným kouřem Příprava surovin před uzením – nasolování, marinování a kořenění Uzení horkým nebo studeným kouřem Grilování drůbeže a ryb Pečení masa ve žhavém uhlí Vaření lahodných nápojů nad ohništěm Netradiční recepty na rybí pochoutky Předpisy pro teplou i studenou kuchyni Naše rady a návody pomohou proměnit pečení ryb na otevřeném ohni v zajímavé dobrodružství a jejich konzumaci v nezapomenutelný zážitek.

      Pečení, uzení a grilování ryb a masa