Parametry
- 256 stránek
 - 9 hodin čtení
 
Více o knize
Inspirující kuchařka obsahující 120 zajímavých tradičních i nových receptů z oblasti Středomoří. Postupy jsou popsány srozumitelným způsobem a pokrmy se připravují vždy z čerstvých surovin. Většinu z nejznámějších pokrmů od břehů Středozemního moře představují jednoduchá jídla, připravovaná z domova vypěstovaných, místních surovin. Abychom dosáhli co nejlepších výsledků, musíme používat tu nejčerstvější zeleninu a nejlepší ovoce. Zejména v zimě bývá lepší sáhnout po konzervovaných surovinách pocházejících ze Středomoří, které mají výraznější chuť než například rajčata vypěstovaná ve skleníku.
Nákup knihy
Středomořská kuchyně, Kolektiv autorů
- Jazyk
 - Rok vydání
 - 2004
 - product-detail.submit-box.info.binding
 - (pevná)
 
Jakmile se objeví, pošleme e-mail.
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.
