Knihobot

Culinaria Španělsko

Hodnocení knihy

4,9(9)Ohodnotit

Více o knize

Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím - máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem.

Nákup knihy

Culinaria Španělsko, Marion Trutter, Guenter Beer

Jazyk
Rok vydání
2009,
Stav knihy
Velmi dobrá
Cena
1 703 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

4,9
Výborná
9 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.