Recepty na typické italské pochoutky přizpůsobené české mentalitě a zeměpisným podmínkám. Italský jídelníček se skládá z předkrmu, prvního chodu, druhého chodu a na závěr se podává sýr a ovoce. Recepty na přípravu předkrmů jsou jednoduché a jejich součástí může být ovoce, šunka, různé druhy zeleniny a těstovin v různých úpravách. Jako první chod se většinou podávají těstoviny, rizota, pizza, polévky i polenta. Druhým chodem bývá opečený nebo grilovaný plátek masa, drůbež, ryby,mořští živočichové, dušená zelenina a houby. Součástí druhého chodu jsou omáčky, saláty a bílý chléb. Kuchařka končí recepty na dezerty a moučníky, recepty na krajové speciality, seznamem nějčastěji používaného koření a názvy potravin v italštině.
40 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Skladem
Více o knize
Více o vydání
- Rok vydání2007
- NakladatelstvíDona
- ISBN108073221055
- ISBN139788073221058
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků