Knihobot

Zelené potraviny. Když jídlo je naším lékem

Hodnocení knihy

4,0(7)Ohodnotit

Více o knize

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví. Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.

Skladem máme celkem knihy Zelené potraviny. Když jídlo je naším lékem (2010).

Nákup knihy

Zelené potraviny. Když jídlo je naším lékem, Maria Dallen

Jazyk
Rok vydání
2010
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká),
Stav knihy
Dobrá
Cena
49 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

4,0
Velmi dobrá
7 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.