Knihobot

Konzervování

Hodnocení knihy

3,4(5)Ohodnotit

Více o knize

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.

Vydání

Skladem máme celkem knihy Konzervování (2010).

Nákup knihy

Konzervování, Oded Schwartz, Ian O. Leary

Jazyk
Rok vydání
2010,
Stav knihy
Velmi dobrá
Cena
359 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

3,4
Dobrá
5 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.