Amaranth vaříme a pečeme z pokladu starých Inků
Autoři
Více o knize
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.... celý text
Vydání
2000, měkká
Stav
- Jako nová77 Kč
- Dobrá73 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 73 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Amaranth vaříme a pečeme z pokladu starých Inků (2000).