Amaranth vaříme a pečeme z pokladu starých Inků
Autoři
Více o knize
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.... celý text
Skladem máme celkem knihy Amaranth vaříme a pečeme z pokladu starých Inků (2000).
Nákup knihy
Amaranth vaříme a pečeme z pokladu starých Inků, Pavel Kohout
- Jazyk
- Rok vydání
- 2000
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 57 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Amaranth vaříme a pečeme z pokladu starých Inků
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Pavel Kohout
- Vydavatel
- Pavla Momčilová - Medica Publishing
- Rok vydání
- 2000
- Vazba
- měkká
- ISBN10
- 8085936348
- ISBN13
- 9788085936346
- Kategorie
- Kuchařky, Čas péct
- Anotace
- Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.... celý text