Vařit se dá rychle, péct však ne. Zato je to jednodušší. Když máme po ruce máslo, cukr, vajíčka a mouku, máme poloviční moučník. Přidáme-li jemný tvarohový sýr, skořici a vzduch, bude z toho jemný koláč. Ozdobíme marcipánem nebo šlehačkou? Hurá, je z toho dort! Jak připravit těsto (třené, odpalované, kynuté, bezé, křehké), o všem, co vylepšuje pečení (kakao, marcipán, piškoty, zavařenina, rozinky), jak zdobit, 17 šikovných přístrojů, bez nichž to nejde a bezpočet receptů na oblíbené sladké i slané moučníky pro všední den i pro svátek - to je basic baking neboli moderní pečení - utřít, ušlehat, dodělat a ozdobit. Pro všechny, kteří "milují moučníky a nenávidí pečení".
Basic baking (česky)
Basic baking (česky)
132 Kč
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Skladem
Více o knize
Více o vydání
- Rok vydání2003
- NakladatelstvíIkar
- ISBN108024902125
- ISBN139788024902128
Basic baking (česky)
Skladem
132 Kč
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
- Osobní odběr zdarma
- Odesíláme do druhého pracovního dne
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků
Přehled vydání knihy Basic baking (česky)
Skladem máme celkem 2 kusy této knihy
Vydání
Stav
Seřadit podle
- Právě prohlížíte
Česky
Běžná opotřebení
Basic baking (česky) (2003)
132 Kč132 Kč Česky
Běžná opotřebení
Basic baking (česky) (2003)
132 Kč132 Kč
- Osobní odběr zdarma
- Odesíláme do druhého pracovního dne
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků
Přehled vydání knihy Basic baking (česky)