Chytré jídlo : recepty a tipy na to, jak být zdravý a žít déle
Autoři
Parametry
Více o knize
Co jsou to chytré potraviny? Vědecký výzkum ukázal, že některé potraviny jsou obzvláště bohaté na univerzální základní prvky, tak důležité pro naše zdraví, jako jsou vitaminy, minerální látky, vlákniny a jiné "chytré" molekuly, které blahodárně působí proti stárnutí buněk. Tyto potraviny mohou přispět i k boji proti vzniku závažných onemocnění, jako je rakovina nebo kardiovaskulární a degenerativní choroby. Tyto látky se nacházejí například v červených pomerančích, borůvkách, špenátu, červeném zelí, malinách, rýži, celozrnných těstovinách, fazolích, bazalce, hlávkovém salátu chilli a kakau. Všechny tyto potraviny mají schopnost pozitivně ovlivňovat naše zdraví a jsou-li pravidelně konzumovány, nahradit farmaceutické doplňky stravy. Díky svým vlastnostem aktivují geny dlouhověkosti, které chrání organismus proti hromadění škodlivých tuků a snižují riziko vzniku chronických onemocnění. Kniha receptů je doplněna nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy, jak „chytré" potraviny upravit, abychom si uvařili jídla bohatých barev i vůní. Dále jsou tu nutriční vlastnosti a nejlepší metody vaření jednotlivých surovin. Kniha je rozdělena do čtyř sekcí (snídaně, předkrmy, hlavní jídla, džusy a koktejly). Dopřejte svému organismu delší mládí a větší vitalitu.
Skladem máme celkem knihy Chytré jídlo : recepty a tipy na to, jak být zdravý a žít déle (2018).
Nákup knihy
Chytré jídlo : recepty a tipy na to, jak být zdravý a žít déle, Cinzia Trenchi, Pavlína Říská
- Jazyk
- Rok vydání
- 2018
- Stav knihy
- Dobrá
- Cena
- 54 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Chytré jídlo : recepty a tipy na to, jak být zdravý a žít déle
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Cinzia Trenchi, Pavlína Říská
- Vydavatel
- Dobrovský s.r.o.
- Rok vydání
- 2018
- ISBN10
- 8073906732
- ISBN13
- 9788073906733
- Kolekce
- Knihy Omega
- Kategorie
- Kuchařky, Zdraví / Medicína / Lékařství
- Anotace
- Co jsou to chytré potraviny? Vědecký výzkum ukázal, že některé potraviny jsou obzvláště bohaté na univerzální základní prvky, tak důležité pro naše zdraví, jako jsou vitaminy, minerální látky, vlákniny a jiné "chytré" molekuly, které blahodárně působí proti stárnutí buněk. Tyto potraviny mohou přispět i k boji proti vzniku závažných onemocnění, jako je rakovina nebo kardiovaskulární a degenerativní choroby. Tyto látky se nacházejí například v červených pomerančích, borůvkách, špenátu, červeném zelí, malinách, rýži, celozrnných těstovinách, fazolích, bazalce, hlávkovém salátu chilli a kakau. Všechny tyto potraviny mají schopnost pozitivně ovlivňovat naše zdraví a jsou-li pravidelně konzumovány, nahradit farmaceutické doplňky stravy. Díky svým vlastnostem aktivují geny dlouhověkosti, které chrání organismus proti hromadění škodlivých tuků a snižují riziko vzniku chronických onemocnění. Kniha receptů je doplněna nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy, jak „chytré" potraviny upravit, abychom si uvařili jídla bohatých barev i vůní. Dále jsou tu nutriční vlastnosti a nejlepší metody vaření jednotlivých surovin. Kniha je rozdělena do čtyř sekcí (snídaně, předkrmy, hlavní jídla, džusy a koktejly). Dopřejte svému organismu delší mládí a větší vitalitu.