Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Autoři

Hodnocení knihy
4.3

Více o knize

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).

Parametry

ISBN
9788090382084
Nakladatelství
Forsapi

Kategorie

    Vydání

    2010, měkká

    Stav

    Nákup knihy

    Dostupnost
    Skladem
    Cena
    36 Kč

    Doručení

     

    Platební metody

    202120222023

    Skladem máme celkem knihy Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů (2010).