Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žádoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled).
Vydání
2010, měkká
Stav
- Jako nová38 Kč
- Dobrá36 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 36 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů (2010).