Cukrářská výroba II
Autoři
Více o knize
Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.
Vydání
Stav
- Jako nováVyprodáno
- Dobrá246 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 246 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023