Knihobot

Cukrářská výroba II

Hodnocení knihy

5,0(1)Ohodnotit

Více o knize

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.

Skladem máme celkem knihy Cukrářská výroba II (2019).

Nákup knihy

Cukrářská výroba II, Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec

Jazyk
Rok vydání
2019
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká),
Stav knihy
Velmi dobrá
Cena
239 Kč

Doručení

  •  

Platební metody

5,0
Výborná
1 Hodnocení

Tady nám chybí tvá recenze.