Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot

Cukrářská výroba II

Autoři

Více o knize

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a pařížského pečiva, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků.

Parametry

ISBN
9788086073866
Nakladatelství
Informatorium

Kategorie

Vydání

Stav

Nákup knihy

Dostupnost
Skladem
Cena
246 Kč

Doručení

 

Platební metody

202120222023