Tradiční pečivo
Autoři
- Hodnocení knihy
Více o knize
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct například tradiční hnětýnky, beleše, mrváně, trdelníky nebo pagáčky, pak vám bude právě tato kniha dobrým rádcem.117 černobílých obrázků, 36 barevných fotografií.
Vydání
Stav
- Jako nová36 Kč
- Dobrá34 Kč
- PoškozenáVyprodáno
Nákup knihy
- Dostupnost
- Skladem
- Cena
- 34 Kč
Doručení
Platební metody
202120222023
Skladem máme celkem knihy Tradiční pečivo (2004).