Knihobot
Hodnocení knihy
4.7

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

Parametry

Kategorie

Více o knize

První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka pořádá i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři. Křest druhé knihy – „Notesu Květinové kuchařky“ tak mohl proběhnout v prostoru restaurantu Eska, jehož tým se u Jany Vlkové také učil a prostory čerstvě otevřené restaurace pro křest propůjčil. Očekávaná druhá kuchařka „Kuchařka všech kytkožroutů – pokročilých i začátečníků“ přináší čtyřicet nových jedlých rostlin a stovku receptů na šedesáti fotografiích. Její členění na čtyři roční období kytkožrouta, brzké jaro, pozdní jaro, horké léto a babí léto, navazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několika recepty z konzervovaných a sušených květin. Jako hosté se v knize objeví se svými recepty Radek Kašpárek, držitel michelinské hvězdy, Pavel Tvaroh, mistr míchaných drinků, Hana Rawlings, královna dortů, a Denisa Bartošová, kouzelnice v oboru jedlých dárků.

Nákup knihy

Kytky k jídlu v receptech i herbáři, Jana Vlková

Jazyk
Rok vydání
2018
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.

Doručení

  •  

Platební metody

2021 2022 2023

Navrhnout úpravu