Česká kuchařka
Autoři
Parametry
Kategorie
Více o knize
"Tradiční česká kuchařka Juliany A. Fialové je velmi dobře srovnatelná s dílem Marie Janků-Sandtnerová, na jejíž odkaz Fialové bezpochyby navázala. Je fascinující, že dodnes dokáže čtenáře ohromit důsledností, úsporností a přehledností, s jakou sebrala a uspořádala stovky receptů, které k naší kuchyni neodmyslitelně patří. Doprovodila je řadou tipů a postupů, které jinak současní či začínající kuchaři málokde najdou. Její recepty jsou snadné, praktické a přehledně uspořádané. S tím, jak se tradiční česká kuchyně zase dostává na výsluní a je znovu objevována, jak profesionálními, tak domácími kuchaři, je nové vydání této knížky v dokonalém souladu. Malé velká encyklopedie Juliany Fialové tak může na jedné straně zaujmout čestné místo mezi klasikami národní kuchyně a na druhé straně se stát i nezbytnou praktickou příručkou pro každého, kdo rád objevuje jídla dalece přesahující běžný sortiment a plně korespondující se současnými moderními trendy." Jitka Rákosníková, šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.
Nákup knihy
Česká kuchařka, Juliana Anna Fialová, J. Stoklasa
- Mechanické poškození
- Jazyk
- Rok vydání
- 1977
- Stav knihy
- Poškozená
- Cena
- 29 Kč
Doručení
Platební metody
2021 2022 2023
Navrhnout úpravu
- Titul
- Česká kuchařka
- Jazyk
- česky
- Autoři
- Juliana Anna Fialová, J. Stoklasa
- Vydavatel
- Merkur
- Rok vydání
- 1977
- Vazba
- pevná s přebalem
- Kategorie
- Kuchařky
- Anotace
- "Tradiční česká kuchařka Juliany A. Fialové je velmi dobře srovnatelná s dílem Marie Janků-Sandtnerová, na jejíž odkaz Fialové bezpochyby navázala. Je fascinující, že dodnes dokáže čtenáře ohromit důsledností, úsporností a přehledností, s jakou sebrala a uspořádala stovky receptů, které k naší kuchyni neodmyslitelně patří. Doprovodila je řadou tipů a postupů, které jinak současní či začínající kuchaři málokde najdou. Její recepty jsou snadné, praktické a přehledně uspořádané. S tím, jak se tradiční česká kuchyně zase dostává na výsluní a je znovu objevována, jak profesionálními, tak domácími kuchaři, je nové vydání této knížky v dokonalém souladu. Malé velká encyklopedie Juliany Fialové tak může na jedné straně zaujmout čestné místo mezi klasikami národní kuchyně a na druhé straně se stát i nezbytnou praktickou příručkou pro každého, kdo rád objevuje jídla dalece přesahující běžný sortiment a plně korespondující se současnými moderními trendy." Jitka Rákosníková, šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.