Parametry
- Počet stran
- 191 stránek
- Čas čtení
- 7 hodin
Více o knize
Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečnýchdvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje 231 názorných barevných fotografií zhotovených Fridhelmem Volkem speciálně pro tuto publikaci. Recepty: Lahodné předpisy na přípravu 75 houbových delikates vám zcela jistě přijdou vhod. Obohatíte svůj jídelníček novými nápady na polévky, saláty, omáčky, předkrmy i hlavní chody. Nechybí rady jak správně houby konzervovat, sušit nebo zmrazovat. Tipy pro houbaře: Z pokladnice dlouholetých zkušeností nabízí autorská dvojice praktické informace o správném zacházení s houbami, jejich sběru, čištění i zpracování.
Skladem máme celkem knihy Houby v přírodě a na talíři: Určování a recepty (2004).
Nákup knihy
Houby v přírodě a na talíři: Určování a recepty, Renate Volk, Fridhelm Volk
- Jazyk
- Rok vydání
- 2004
- product-detail.submit-box.info.binding
- (pevná),
- Stav knihy
- Velmi dobrá
- Cena
- 99 Kč
Doručení
Platební metody
Nikdo zatím neohodnotil.