Přes Balíkovnu doručujeme za 49 Kč

Knihobot
1/3

Přirozeně bez lepku a bez mléka

Autoři

Hodnocení knihy
5.0

Více o knize

V kuchařce najdete recepty na využití přirozeně bezlepkových obilovin, kterými jsou jáhly, pohanka, rýže a kukuřice. Důraz je kladen také na chutnou úpravu zeleniny, která je základem každého zdravého jídelníčku. Základní recepty jsou bez masa, ale najdete zde i jejich úpravu pro verzi s masem. Lidé, kteří hledají léčebný jídelníček, zde najdou uzpůsobení základního receptu pro makrobiotickou a veganskou stravu. Snadná orientace v receptech je dána jejich rozdělením do kapitol Přílohy, které jsou nejzajímavějším tématem vzhledem k přirozené potřebě nahradit obvyklé pečivo, dále Polévky, Hlavní jídla, Omáčky, Zeleninové přílohy a Dezerty. Recepty obsahují informace o energetické hodnotě a ceně jídla.

Parametry

ISBN
9788025496251
Nakladatelství
vlastním nákladem

Kategorie

    Varianta knihy

    2017

    Nákup knihy

    Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.