Knihobot
Knihu momentálně nemáme skladem

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Parametry

Kategorie

Více o knize

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. Text knihy je rozdělen do 6 částí: • základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin • vlastnosti potravin • procesy s minimálním tepelným zásahem • procesy s tepelným ošetřením potravin • procesy s odebráním tepla • doplňkové procesy

Nákup knihy

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob, Pavel Kadlec

Jazyk
Rok vydání
2012
product-detail.submit-box.info.binding
(měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.

Doručení

Platební metody

Navrhnout úpravu