Vánoce stíháte! Vyzvedněte v Praze i 23. 12.

Knihobot
Knihu momentálně nemáme skladem

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Autoři

Více o knize

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou veřejnost a pracovníky v potravinářství. Text knihy je rozdělen do 6 částí: • základní principy vycházející z chemického inženýrství, včetně měření základních technologických veličin • vlastnosti potravin • procesy s minimálním tepelným zásahem • procesy s tepelným ošetřením potravin • procesy s odebráním tepla • doplňkové procesy

Parametry

ISBN
9788074180866
Nakladatelství
Key publishing

Kategorie

Varianta knihy

2012, měkká

Nákup knihy

Jakmile ji vyčmucháme, pošleme vám e-mail.