Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
102 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Skladem
Více o knize
Kategorie
Autoři
Více o vydání
- Rok vydání2008
- NakladatelstvíFortuna
- Vazbaměkká
- ISBN10807373026x
- ISBN139788073730260
Skladem
102 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků