Více o knize
Publikace je impulsem k úvahám o tom, jakými ovocnými výpěstky je možno si obohatit jídelníček. Odborně populární formou je uvedeno 12 nejdůležitějších ovocných druhů a 11 méně známých druhů (jeřabiny, dřín, mišpule, morušovník, kaštanovník...). V receptáři jsou návody k upotřebitelnosti plodů v čerstvém stavu a způsoby konzervace (sušení, výroba nápojů, džemů, sirupů, likérů, povidel atd.). Text je doplněn perokresbami, černobílými fotografiemi a barevnou přílohou.
Nákup knihy
Méně známé ovoce, Antonín Dolejší, Vladimír Kott, Lubomír Šenk
- Jazyk
- Rok vydání
- 1991
- product-detail.submit-box.info.binding
- (měkká)
Jakmile ji vyčmucháme, pošleme e-mail.
Doručení
Platební metody
Tady nám chybí tvá recenze.