Laboratorní cvičení z biochemie a radiochemie : určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologieJan KášVyprodánoPohlídat
Studie thermoresistence oxydas zhoršujících jakost ovocných a zeleninových konzervVladimír KyzlinkVyprodánoPohlídat
Chemická technologie (svazek VI. díl II. kapitola XII.) - Mikrobiologická kontrola průmyslových kvašeníVojtěch HulačVyprodánoPohlídat
K problematice redox-potencionálů v potravinářství a zvláště v konzervárenstvíDušan ČurdaVyprodánoPohlídat
Chemická technologie (svazek VI. díl II. kapitola X.) - Rozbory ovoce a výrobků z něhoJaroslav MilbauerVyprodánoPohlídat
Analytická chemie pro IV. ročník studia na SPŠ chemických pro pracujícíKarel AndrlíkVyprodánoPohlídat
Lékařská chemie : učebnice pro mediky a příručka pro lékaře. Díl V, PraktikumAntonín HamsíkVyprodánoPohlídat
Chemie pro pátou třídu reálných gymnasií, reformních reálných gymnasií a reálekFrantišek MašekVyprodánoPohlídat