Knihobot

Tobias Pehle

    27. leden 1960
    Tobias Pehle
    Lexikon Aperitivy a digestivy
    Lexikon Cyklistika: Typy kol, výbava a technologie, výlety
    Koktejly
    Šunka, salámy & spol
    Jak na to. Rukověť praktické ženy. Zařizování, renovace, opravy
    Slepice : lexikon : výběr, chov, plemena
    • 2009

      Parfém je ztělesněním krásy a luxusu. Tento lexikon zve čtenáře na objevnou cestu do světa vůní a drahých parfémů. Vysvětlí, jak funguje lidské vnímání vůní, a nastíní dějiny parfémování. Popisuje, jak vůně vznikají a z čeho se skládají, seznámí čtenáře s povoláním parfuméra, a navíc podává přehled nejznámějších světových značek parfémů s jejich charakteristikou. Nabízí i několik tipů a rad, jak vůně vybírat, nakupovat a používat.

      Parfém
    • 2009

      Čokoláda

      • 295 stránek
      • 11 hodin čtení
      4,0(2)Ohodnotit

      Objevte bohatý a fascinující svět čokolády - nejoblíbenější výrobky: od tradičních mléčných čokolád až k delikatesám z vyhlášených druhů kakaa, od známých tekutých čokolád až po neobvyklé pralinky - vše o čokoládě: druhy, dějiny a zpracování - tipy na výjimečný požitek a nejlepší recepty

      Čokoláda
    • 2008

      Šumivá vína. Šampaňské & spol.

      • 295 stránek
      • 11 hodin čtení

      Vše o víně a požitku z vína: barva, aroma, chuť, produkce. Nejdůležitější odrůdy, vinařské regiony a země. V centru pozornosti: šampaňská a šumivá vína, módní a klasická vína. Tipy na ochutnávku, nákup a skladování. Recepty a početné vinné rady sommeliérů.

      Šumivá vína. Šampaňské & spol.
    • 2008
    • 2008

      Šunka, salámy & spol

      • 293 stránek
      • 11 hodin čtení
      5,0(1)Ohodnotit

      Vše o voňavém světě výrobků z masa: * Historie masných výrobků * Dobroty s uzeninami * Druhy šunky, fermentovaných salámů, měkkých salámů, pečení, paštik a játrových výrobků a také tlačenky, huspeniny a aspiky * Termíny z masné výroby * Recepty

      Šunka, salámy & spol
    • 2007

      Cílem lexikonu je seznámit veřejnost s fascinujícím světem koktejlů. Nabídne čtenáři recepty těch nejlepších míchaných nápojů a vybaví jej základními znalostmi o šejkrování, míchání a dalších postupech. Kniha obsahuje stěžejní informace o přísadách, vybavení baru a technologických postupech při míchání koktejlů, klasických i módních. Zahrnuje abecedně na 250 receptur, od A (Adonis) po Z (Zorro).

      Koktejly
    • 2006

      Přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Vše o výrobě, aroma a chuti. Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. Nejznámější značky. Tipy pro nákup, uskladnění a servírování.

      Lexikon Aperitivy a digestivy
    • 2006

      Přehled neznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Vše o výrobě, aroma a chuti. Co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. Nejznámnější značky. Tipy pro nákup, uskladnění a servírování.

      Lexikon aperitivů & digestivů : chuť, použití, recepty
    • 2006

      Slepice : lexikon : výběr, chov, plemena

      • 294 stránek
      • 11 hodin čtení
      4,8(4)Ohodnotit

      ABC chovatele drůbeže. Podrobný přehled nosných a masných plemen, plemen s kombinovanou užitkovostí a bojových a okrasných plemen Základní informace o každém plemeni: původ, masná hmotnost, nosnost slepic, barva vajec Chov a krmení slepic, péče o jednotlivá plemena Krásné barevné fotografie.

      Slepice : lexikon : výběr, chov, plemena
    • 2006

      Lexikon těstovin

      • 299 stránek
      • 11 hodin čtení

      ABC těstovin. Všechno o těstovinách zkazky a skutečnost .Co musíte vědět o výrobě, těstu, domácí přípravě Přehled rozmanitých druhů. Jak vařit, podávat a uchovávat těstoviny. Klasické recepty, regionální speciality, těstoviny z celého světa.

      Lexikon těstovin