Knihobot

Christine McFadden

    The Cook's Encyclopedia of Chocolate
    The Complete Book of Vegetarian Cooking
    The Complete Book of Indian Cooking
    Chocolate
    Cool Green Leaves & Red Peppers
    Velká encyklopedie čokolády: Více než 200 receptů
    • První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...

      Velká encyklopedie čokolády: Více než 200 receptů
    • Cool Green Leaves & Red Peppers

      Growing and Cooking for Taste

      4,0(1)Ohodnotit

      Providing ideas for using and cooking all parts of the vegetable, this text instructs on vegetable-based recipes that can also be used in combination with meat, fish or other ingredients. It also gives guidance on selecting vegetables for cultivation, including more exotic and unusual varieties.

      Cool Green Leaves & Red Peppers
    • This is part of superb collection of cook books, illustrated in full colour, this book contains over 100 recipes ranging form classics to stylish modern dishes.

      The Complete Book of Indian Cooking
    • What's Cooking

      Stir-fry : a Collection of Must-have Recipes for All Occasions

      • 192 stránek
      • 7 hodin čtení
      What's Cooking
    • Tempt

      • 224 stránek
      • 8 hodin čtení

      Let Tempt seduce you into the wonderful world of chocolate, with mouth-watering recipes and luscious photos.

      Tempt