"In American Sfoglino, Evan Funke shares his classic training and provides detailed instructions for making pasta at home. Focusing on 15 pasta shapes, he'll walk readers through each stage of the process with step-by-step photography, from shaping orecchiette and cutting pappardelle to the proper way to blanch, dry, and preserve pasta"-- Provided by publisher
Evan Funke Knihy
Evan Funke se zaměřuje na řemeslné zpracování těstovin a italskou kuchyni, které se naučil během svého působení v Bologni. Jeho kuchařský styl se vyznačuje hlubokým respektem k terroir a závazkem k sezónnosti, přičemž navazuje úzké vztahy s místními farmáři a rančery. Funkeovy restaurace jsou oslavovány pro svou autentickou interpretaci italských chutí a výjimečné ručně vyráběné těstoviny. Jeho přístup ke kulinářskému umění je založen na tradičních technikách a zároveň na inovativním využívání nejlepších dostupných surovin.


Pasta con Amore
Das Geheimnis handgemachter italienischer Nudelkunst
Lernen Sie, echte italienische Pasta ohne Nudelmaschine selbst zu machen! Der Pasta-Profi Evan Funke erklärt Zutaten, Ausrollen und perfekte Saucen. Entdecken Sie Rezepte wie Pappardelle mit Entenragout und Maltagliati mit Bohnen. Schritt-für-Schritt-Anleitungen und Geheimtipps machen Sie zum Pasta-Profi!