Knihobot

Libuše Alterová

    Technologie: Potravinář - 1. ročník SPŠ
    Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka
    Zmrazování potravin v mrazničkách
    Zpracování masa & domácí zabijačka
    • 10 kapitol: 1. Základní pojmy - stručné objasnění 2. Změny v potravinách při jejich zmrazování 3. Podmínky prodeje mrazených potravin 4. Výběr a použití mrazniček 5. Balení potravin 6. Zmrazování jednotlivých druhů potravin v domácnostech 7. Skladování mrazených výrobků v domácích mrazničkách 8. Rozmrazování mrazených potravin 9. Ekonomická stránka zmrazování potravin v domácnosti) 10. Recepty - jednoduše a příjemně

      Zmrazování potravin v mrazničkách
    • Publikace je rozdělena do tří částí. První je věnována zejména platným předpisům a s nevysokými nároky na odbornost popsaným vlastnostem masa i pochodům, které v něm probíhají. Druhá část knihy provází krok za krokem domácí zabijačkou a v poslední části jsou receptury a postupy na přípravu běžných masných výrobků.

      Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka
    • Čtenáři v učebnici naleznou následující tématické okruhy: Základy výživy, Suroviny potravinářského průmyslu, Potravinářské technologie, Jakost, Hygiena, sanitace a Bezpečnost práce.

      Technologie: Potravinář - 1. ročník SPŠ