Knihobot

Simone Beck

    Simone „Simca“ Becková byla francouzská spisovatelka kuchařek a učitelka vaření, která se spolu s kolegyněmi Julií Childovou a Louisette Bertholleovou významně podílela na zavedení francouzské kuchařské techniky a receptů do amerických kuchyní.

    Simca's Cuisine
    Mastering the Art of French Cooking, Vol.1
    Mastering the art of french cooking. Volume 1
    Umění francouzské kuchyně 1-2
    Umění francouzské kuchyně
    Umění francouzské kuchyně 2
    • 2015

      Umění francouzské kuchyně 2

      • 728 stránek
      • 26 hodin čtení
      4,4(7355)Ohodnotit

      Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, které v Americe prodalo více než milion výtisků. Po úspěchu první knihy se věnovaly dalším receptům klasických jídel a francouzských regionálních specialit. Svoje objevy sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, která rozšíří váš kulinářský repertoár a posune vás na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Tato kniha je určena těm, kteří chtějí za použití běžných surovin a v obyčejně vybavené kuchyni okusit jedinečné příchutě a vůně Francie, jako je oběd v provensálské hospůdce nebo večer v pařížské restauraci. Naleznete zde: • autentický recept na výrobu francouzského chleba, • polévky, včetně rybích a bisque, • masitá jídla od venkovské kuchyně po haute cuisine, • třináct receptů na pošírované kuře s omáčkou, • lákavé zeleninové pokrmy, • dezerty od jednoduchých po velkolepé. Kniha obsahuje jasné a prověřené návody, které vám umožní připravit speciality, jež byly dříve dostupné pouze u francouzských šéfkuchařů. Každý recept je podrobně zpracován krok za krokem a doplněn četnými kresbami.

      Umění francouzské kuchyně 2
    • 2014

      Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně podle, které byl natočen film Julia a Julia.

      Umění francouzské kuchyně