Knihobot

Anya Von Bremzen

    Anya von Bremzen je jednou z nejvýznamnějších food writerek své generace. Její tvorba se vyznačuje hlubokým vhledem do gastronomických tradic a jejich propojením s kulturou a historií. Prostřednictvím svých textů zkoumá, jak jídlo utváří naši identitu a spojuje lidi napříč světem. Její psaní je poutavé a obohacující pro každého milovníka jídla a cestování.

    Anya Von Bremzen
    Národné jedlá
    Höhepunkte sowjetischer Kochkunst
    Paladares
    National Dish
    Mastering the Art of Soviet Cooking. Höhepunkte sowjetischer Kochkunst, englische Ausgabe
    Kukuřice, komunismus a kaviár

    Anya von Bremzen, rusky: Анна фон Бремзен (*1963). Narodila se v Moskvě, ze SSSR odjela ve školním věku spolu s matkou. V USA se proslavila jako autorka knih o jídle. Je trojnásobnou držitelkou ceny Jamese Bearda za zásluhy v oblasti kulinářství.

    www.corpus.ru