Knihobot

Otfried Weise

    1. leden 1943
    Otfried Weise
    Typologie člověka podle astrologie, ájurvédy a výživy
    Detoxikace, odkyselení, pročištění celého těla
    Pět "Tibeťanů". Zdravá kuchyně pro labužníky
    • Dr. Devanando Otfried Weise společně se svou životní partnerkou Jenny P. Frederiksen použil stravovací pokyny Petera Keldera (z "Pěti Tibeťanů") do knihy receptů a stravování, která se orientuje na praxi. Princip zdravé stravy je zde založen na receptech tibetské kuchyně, která vyznává lehká a chutná jídla z přírodních zdrojů a ájurvédském učení o pěti elementech.

      Pět "Tibeťanů". Zdravá kuchyně pro labužníky
    • Praktické rady k tomu, jak váš organismus regenerovat a zabránit neblahým důsledkům nesprávné výživy a špatné životosprávy. Tato kniha stojí zcela na straně přírodního přístupu k léčení: jak vzít své zdraví do vlastních rukou a udělat vše pro to, aby slovo NEMOC zůstalo pro náš život nenaplněným pojmem

      Detoxikace, odkyselení, pročištění celého těla
    • To, co pomáhá ostatním, ještě zdaleka nemusí pomáhat mně! Tak by mohlo znít motto této publikace, která vysvětluje, proč nelze žádnou z pouček o zdravé výživě brát dogmaticky. Na základě orientálního učení o individuálních konstitučních typech vyvinul autor nový typologický koncept, který dává odpověď na to, proč někomu sůl škodí a jinému prospívá, či proč někdo potřebuje ke svému vývoji maso atd.

      Typologie člověka podle astrologie, ájurvédy a výživy